SUNT CETATEAN IN TARA LUI ANDREI

SUNT CETATEAN IN TARA LUI ANDREI

marți, 1 februarie 2011

Ajuta-ne sa ajutam!-2%

Ajuta-ne sa ajutam!
Directioneaza 2% pentru Agentia de Consiliere si Sprijin pentru Minoritati si Persoane Defavorizate din Romania ( A.C.S.-M.P.D.R.)!
Direcţionează 2% din impozitul tău pe venit pentru susţinerea acţiunilor umanitare ale Agentia de Consiliere si Sprijin pentru Minoritati si Persoane Defavorizate din Romania ( A.C.S.-M.P.D.R.) Jud.Dolj
Ce este 2%?
Sistemul 2% permite contribuabililor persoane fizice să direcţioneze 2% din impozitul lor pe venit către o entitate nonprofit. Este un sistem prin care cetăţenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întîmplă cu impozitele lor (conform dispoziţiilor art. 57, alin.4 din Legea 571/2003). Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci este o parte a bugetului de stat direcţionată de către fiecare cetăţean în parte spre sectorul neguvernamental.
Ce trebuie să faceţi?
Cei 2% din impozitul tau pe anul trecut - 2011 - pot fi folositi in achizitionarea de bilete la teatru pentru copiii din centrele de plasament, alimente si cadouri pentru cei nevoiasi, consumabile pentru Agentie,proiecte educationale si responsabilizare sociala combustibil pentru distributia ajutorelor si altele!

Pentru asta nu trebuie decat sa completati Formularul 230 după cum urmează:
Denumire entitate non-profit - Agentia de Consiliere si Sprijin pentru Minoritati si Persoane Defavorizate din Romania ( A.C.S.-M.P.D.R.)-Jud.Dolj
Cod de identificare fiscală al entităţii non profit – 19115389
Cont bancar (IBAN) CEC Bank SA-Sucursala Craiova Str Sf. Dumitru Bl 1-3-5 parter – RO06CECEDJ0137RON0562115
Contact/informatii: acsmpdr@yahoo.com
http://acsmpdr.blogspot.com/2011/01/blog-post.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu