SUNT CETATEAN IN TARA LUI ANDREI

SUNT CETATEAN IN TARA LUI ANDREI

duminică, 9 ianuarie 2011

“Daruieste un zambet”

“Daruieste un zambet”

Nume: BALTEANU ION
E-mail: acsmpdr@yahoo.com
Telefon: 0741700932
Data: 19.12.2010
Organizatia Romilor Caramizari inpreuna cu A.C.S.-M.P.D.R. are ca Scop in aceasta perioada: Realizarea unei actiuni umanitare“Daruieste un zambet”prin care se vor colecta diferite lucruri (hainute jucarii carti,diverse sume de bani ,etc.) ce vor fii oferite cadou de Mos Craciun celor mai sarcii copii de etnie roma ce frecventeaza gradinita sau scoala . Urmarindu-se astfel atat aducerea unui zambet pe chipul unor copii ce nu au primit poate niciodata un cadou de la Mos Craciuncat si prevenirea abandonului scolar prin inplicarea acestor copii ce au un grad ridicat de abandon scolar in diferite actiuni sociale dar si oferirea unui suport material (hainute sau alte materile necesare pentru activitatea scolara )
Sunt multi copii saraci la care Mos Craciun nu a ajuns poate niciodataiar prin aceasta actiune umanitara ne propunem sa-l ajutam sa stranga cadouri pe care sa le ofere acestoraastfel incat sarbatorile de iarna sa aprinda lumina in sufletele lor si sa aduca un zambet pe chipurile inasprite de saracie.
“SI TU POTI FI MOS CRACIUN PENTRU UNUL DINTRE ACESTI COPII SARACI”
In speranta ca ve-ti dorii sa ne ajutati in aceasta actiune umanitara“Daruieste un zambet” va multumim anticipat si asteptam sa ne contactati pentru a ne oferi o mana de ajutor .
“Daruieste un zambet”
Sunt multi copii saraci la care Mos Craciun nu a ajuns poate niciodataiar prin aceasta actiune umanitara ne propunem sa-l ajutam sa stranga cadouri pe care sa le ofere acestoraastfel incat sarbatorile de iarna sa aprinda lumina in sufletele lor si sa aduca un zambet pe chipurile inasprite de saracie. “E Craciune noapte sfanta
Ingerii colinde canta
Toti copiii au jucarele
Eu ma uit cu drag la ele
Sunt sarac si n-am cui spune”Mos Craciune”- Organizatia Romilor Caramizari si A.C.S.-M.P.D.R in aceasta perioada are ca Scop : Realizarea unei actuni umanitareprin care se vor colecta diferite lucruri (hainute jucariicartidiverse sume de bani etc.) ce vor fii oferite cadou de Mos Craciun celor mai sarcii copii de etnie rroma ce frecventeaza gradinita sau scoala . Urmarindu-se astfel atat aducerea unui zambet pe chipul unor copii ce nu au primit poate niciodata un cadou de la Mos Craciun cat si prevenirea abandonului scolar prin inplicarea acestor copii ce au un grad ridicat de abandon scolar in diferite actiuni sociale dar si oferirea unui suport material (hainute sau alte materile necesare pentru activitatea scolara ).
Grupul tinta: -Copii de etnie roma saraci ce frecventeza gradinita sau scoala Parintii si membrii comunitatiilor de romi din Craiova.
Perioda desfasurarii:1 decembrie 2010-29 ianuarie 2011..
ACTIUNI:
-1.Promovarea actiunii in media dar si in randul altor posibile institutii sau firme interesate sa sprijine aceasta actiune.
-2. Colectarea materialelor ce vor fi oferite cadou copiilor.
-3.Sustinerea unei serbarii la sediul organizatiei unde Mos Craciun va oferii cadorile strnse copiilor saraci.
Obiective:
*Prevenirea abandonului scolar
*Responsabilizare sociala
Organizatia Romilor Caramizari si A.C.S.-M.P.D.R (ca in fiecare an)se angajeaza sa organizeze o serbare la sediul organizatiei in cadrul careia Mos Craciun va oferii cadorile strnse copiilor saraci.
Prin aceasta actiune dorim sa demonstram ca un zambet nu costa prea mult dar poate face fericit un suflet de copil.
PENTRU SPONSORIZARI- CONT DESCHIS:IBAN RO06CECEDJ0137RON0562115

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu